• Klik hier voor de Instagram pagina van JVC Meiden en Vrouwen

 • Wedstrijdverslag 15-8-2020 JCLE J015-1 - JVC JO15-2

  Na ruim 5 maanden geen duel te hebben gespeeld was het zaterdag 15 augustus zover. Na Corona en heel veel training mocht er om 10:00 uur afgetrapt worden op sportpark de Kei. JCLE J015-1 was onze tegenstander.

  Er ontstond een leuke eerste helft waarbij met vlagen leuk positievoetbal gespeeld werd met een aantal mooie driehoekjes, soms meerdere achter elkaar. Verzorgd voetbal vanaf achteruit. Na 20 minuten was het raak, na wat kansjes en mogelijkheden te hebben gemist. Een hoekschop van Tom Wulff werd verlengd door Levi Houvast waardoor Sven Renker bij de 2e paal wel raad wist met dat buitenkansje.

  5 minuten later verdubbelde Levi Houvast de score. Een lange bal vanaf Thijs Hagedoorn werd verkeerd ingeschat door een verdediger van JCLE en een individuele actie van Levi maakte de weg naar de goal vrij, en prikte de bal achter de doelman.

  Deze doelman mocht samen met Sven Renker in de 2e helft één van de hoogtepunten noteren. Een hard schot half hoog werd op prachtige wijze verwerkt naar de zijkant.

  Naarmate de wedstrijd vorderde werd het wat rommelig en sloeg de vermoeidheid toe wat de wedstrijd niet ten goede kwam.

  De solide verdediging JVC J015-2 had weinig te doen en kon in veel situaties een voetballende oplossing kiezen via Jayden ter Brake, die een spaarzame keer zijn handen moest gebruiken.

  Het eerste oefenduel zit erop, woensdagavond wacht een 2e oefenduel, uit tegen Noordscheschut J015-1.