• Trainingen worden hervat vanaf dinsdag 05-05-2020

  Afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met de invulling van de trainingen voor alle teams na de versoepeling van de Coronaregels door de regering, vanaf 29 april.


  De reden dat we niet direct vanaf 29 april j.l. van start konden gaan heeft ermee te maken dat we vanuit de gemeente in eerste instantie alleen de beschikking kregen over het kunstgrasveld. De beperkte ons als vereniging(en) behoorlijk in de mogelijkheden voor wat betreft de invulling van de trainingen voor alle teams.


  Na goed overleg van SCD’83 – SVD – JVC met de gemeente Hardenberg afgelopen week, hebben we extra velden tot onze beschikking kunnen krijgen. In gezamenlijk overleg met de 3 verenigingen daarna hebben we een nieuw schema gemaakt, nu kunnen we alle teams 2x per week laten trainen.


  In bijgaand schema staan de trainingstijden met de velden benoemd, we hebben getracht om de trainingen zoveel mogelijk op de zelfde dagen te houden die jullie als teams voor de coronacrisis gewend waren. Maar er kunnen afwijkingen inzitten.


  Daarnaast hebben we ook een protocol gemaakt die strikt gehanteerd dient te worden, dit geldt voor iedereen, spelers, trainers en ouders. Graag het protocol verspreiden in jullie team-app, zodat ook de ouders op de hoogte zijn van dit protocol.


  Voor de JO-8 t/m JO-11 zullen onder begeleiding van Ab Wessels de trainingen verzorgt worden in de vorm van een circuittrainingen. Trainers behoren hier wel bij aanwezig te zijn.


  LET OP: Trainingen worden hervat vanaf dinsdag 5 mei!!


  Groeten
  Bestuur SVD , SCD & JVC

  Covid19 protocol

  Trainingsschema en veldindeling vanaf 05-05-2020