•  

  Beste spelers, trainers, leiders en ouders,                                                          datum: 28-06-2019

   

  Na een aantal weken van selectietrainingen, selectiewedstrijden en meerdere overleggen wordt hierbij de teamindeling voor het seizoen 2019/2020 bekend gemaakt.

  We hebben getracht om in overleg met trainers, leiders, coördinatoren en hoofd jeugdopleiding de teams zo goed mogelijk in te delen. Dit op basis van kwaliteit voor de prestatieteams en op basis van kwaliteit en het sociale aspect voor de recreatieteams. We hebben geprobeerd om de teamindeling zo samen te stellen, zodat het voor een ieder naar wens is.

  Alleen al in de O8- t/m O13- lichting zijn ruim 225 spelers, wat betekent 450 ouders, die het beste voor hebben voor hun zoon of dochter. U zult begrijpen dat wij als vereniging niet aan alle wensen van ouders kunnen voldoen, betreffende de indeling van hun zoon of dochter.

  Wij hebben met het indelen van de teams te maken met verschillende aspecten, waarvan niet iedereen weet van heeft. Om een klein beetje inzicht te geven, tegen welke uitdagingen wij al Technisch Team aan lopen, volgt hieronder een aantal punten:

  Eén van de criteria waar wij als TT nakijken, is het indelen van de spelers op niveau. Daarvoor hanteren wij de onderstaande regels.

  - Het eerste team van elke lichting bestaat uit de beste spelers.

  - Het tweede team van elke lichting bestaat uit spelers die kunnen doorstromen naar het eerste selectie team

  - De resterende teams worden in gedeeld op basis van niveau en het sociale aspect

  Bovenstaande wil niet zeggen dat spelers van de laagste teams niet kunnen doorstromen naar een hoger team. Deze mogelijkheid bestaat altijd, wanneer een speler zich positief ontwikkelt. Het tegenovergestelde kan natuurlijk ook.

  Samengevat houden wij rekening met:

  - Voetbalvaardigheden

  - Spelbeleving

  - Sociaal aspect

  - Beoordelingen van leider, trainers, HJO en TT

  - Leeftijd

  - Aantal beschikbare spelers

  Om nog een beter inzicht te geven waar wij als Technisch Team mee te maken hebben, volgt hieronder een aantal voorbeelden:

  Bij een aantal lichtingen is er de luxe dat er meer dan voldoende spelers zijn om de teams compleet te maken. Dit heeft als negatief gevolg dat de teams soms meer dan vol zitten, waardoor er meer wisselspelers zijn dan gewenst. Een extra team is dan nog net niet aan de orde, qua aantallen, waardoor de spelers moeten worden onderverdeeld. Conclusie, meer spelers dan gewenst. Als vereniging staan wij ervoor om elk kind te kunnen laten voetballen en kiezen wij er dus voor om de teams dan uit te breiden.

  Daarnaast is er een aantal lichtingen (en dan met name de wat oudere lichtingen) waar het spelersaantal gering is. In deze gevallen zijn er net niet voldoende spelers voor een extra team, maar te veel spelers om te verdelen onder de andere teams. Dat zou namelijk betekenen dat er meer dan 4 á 5 wisselspelers zijn. Hierdoor zijn er ook teams met (mogelijk) een onderbezetting.

  Verder komt het voor dat er veel spelers van het zelfde niveau zijn binnen een lichting, voor het aantal wat benodigd is voor een team in een bepaalde klasse. Hierdoor moeten er keuzes gemaakt worden en spelers verdeeld worden in de teams binnen de lichting. Dit doen wij naar eer en geweten. Deze keuzes zijn niet altijd de keuzes van bijvoorbeeld de trainers of ouders van de desbetreffende spelers.

  De teamindeling is altijd voorlopig. Pas bij de start van het nieuwe seizoen is duidelijk hoe de teams er in eerste instantie uit gaan zien. Dit komt omdat nieuwe leden zich aanmelden en ook leden bedanken voor hun lidmaatschap. Hierdoor zijn er voor het begin van het seizoen mogelijk nog verschuivingen noodzakelijk. Daarom is de teamindeling die via de site van JVC Dedemsvaart eind juni bekend wordt gemaakt voorlopig. Het streven is wel de teams zoveel mogelijk ongewijzigd te laten, om onrust te voorkomen, maar het kan dus voorkomen dat er nog verschuivingen plaats moeten vinden.

  Ondanks dat de teamindeling tot stand is gekomen in overleg met de betrokken trainers en leiders, kan het zo zijn dat spelers onverhoopt toch niet goed zijn ingedeeld. Mocht dit gaande weg het seizoen blijken, dan kunnen er wijzigingen plaatsvinden. Dit gaat uiteraard altijd in overleg met alle betrokkenen (spelers, ouders, trainers en leiders). Hoofd Jeugdopleiding is hierin eindverantwoordelijk. In de winterstop zal de teamindeling in ieder geval opnieuw beoordeeld worden op noodzakelijke wijzigingen. Iedere speler heeft het hele seizoen de kans om zich te bewijzen.

  Selectieprocedure O8-O13

  Bij de O8- t/m O12-lichtingen zijn er selectiewedstrijden en evaluatiegesprekken geweest met de trainers voor de samenstelling van de teams voor het aankomende seizoen. Daarnaast heeft de HJO gedurende de tweede helft van het seizoen regelmatig trainingen en wedstrijden bezocht van deze teams. Met de aanwezige trainers zijn vervolgens de indelingen van de teams gemaakt. De HJO heeft hierin altijd het laatste woord gehad. Voor de O13-lichting zijn de teams samengesteld op basis van de indeling van afgelopen seizoen. De O13-1 bestaat uit spelers van de eerste vijf O13-teams (2e jaars) van het afgelopen seizoen.

  Selectieprocedure O15-O19

  Binnen de lichtingen O15 tot en met O19 zijn er diverse bijeenkomsten geweest waarbij trainers en leiders hun input hebben gegeven over de spelers. Daarnaast heeft de HJO gedurende de tweede helft van het seizoen regelmatig trainingen en wedstrijden bezocht van de teams. Op basis hiervan is er een voorlopige selectieindeling gemaakt, waarbij er spelers zijn geselecteerd voor de prestatieteams. De recreatieteams zijn op dat moment al bekend gemaakt (grotendeels). De spelers die geselecteerd waren voor de prestatieteams hebben onderlinge trainingen en wedstrijden gespeeld. De indeling van de prestatieteams wordt bij deze ook officieel bekend gemaakt.

  Doordat er in de tussentijd een aantal spelers gestopt zijn en er een aantal nieuwe spelers bij zijn gekomen, is er een aantal wijzigingen geweest ten opzichte van de eerste bekendmaking. Deze wijzigingen zijn opgenomen in de teamindeling.

  In het bijzonder lichten we de teamindeling van O15-4 en O15-5 toe. In eerdere berichten hebben wij aangegeven rekening te willen houden met het sociale aspect bij recreatieteams. Na de bekendmaking van de voorlopige selectie-indeling is hierop kritiek gekomen, vanuit verschillende hoeken. Als gevolg hiervan is er een aantal extra bijeenkomsten geweest, waarbij de teamindeling van O15-4 en O15-5 nader is bekeken door een aantal trainers, coördinator en hoofd jeugdopleiding. Na diverse overleggen, bleek een indeling voor deze teams waar iedereen zich in kon vinden moeilijk haalbaar. Uiteindelijk hebben we geprobeerd de indeling zo aan te passen, dat het sociale aspect beter naar voren komt. Beide teams zullen volgend seizoen uitkomen in de 4e klasse, waardoor het ook mogelijk is om het sociale aspect zwaarder te laten wegen.

  Aandachtspunten

  Op dit moment is er bij een aantal lichtingen nog onduidelijkheid over de exacte spelersindeling en ook de invulling van de trainers. Voor de teams waar op dit moment geen trainers zijn, is er een mail naar de ouders verstuurd met de vraag wat zij kunnen betekenen (O8 t/m O13).

  JO8

  - Trainer gezocht voor JO8-4

  - Algemeen geldt nu dat nieuwe leden worden ingedeeld in de lagere teams en alleen mee trainen, eventueel zijn ze oproepbaar voor wedstrijden.

  JO9

  - Trainer gezocht voor JO9-4 en 5

  - Algemeen geldt nu dat nieuwe leden worden ingedeeld in de lagere teams en alleen mee trainen, eventueel zijn ze oproepbaar voor wedstrijden. - Alle teams zitten vol!!!

  JO10

  - Trainer gezocht voor JO10-4 en 5

  - Algemeen geldt nu dat nieuwe leden worden ingedeeld in de lagere teams en alleen mee trainen, eventueel zijn ze oproepbaar voor wedstrijden.

  JO11

  - Trainer gezocht voor JO11-3

  - Algemeen geldt nu dat nieuwe leden worden ingedeeld in de lagere teams en alleen mee trainen, eventueel zijn ze oproepbaar voor wedstrijden.

  JO12

  - Trainer gezocht voor JO12-3

  - Team JO12-3 zijn nog een aantal spelers niet zeker of ze door gaan.

  - Algemeen geldt nu dat nieuwe leden worden ingedeeld in de lagere teams en alleen mee trainen, eventueel zijn ze oproepbaar voor wedstrijden. Mits de teams nog niet op de juiste aantallen zitten van 2 wisselspelers

  JO13

  - Trainer gezocht voor JO13-4

  - Team JO13-3 & 4 kunnen eventueel nog spelers verschuiven, bij aanvang van de eerste competitie wedstrijd.

  - Algemeen geldt nu dat nieuwe leden worden ingedeeld in de lagere teams en alleen mee trainen, eventueel zijn ze oproepbaar voor wedstrijden. Mits de teams nog niet op de juiste aantallen zitten van 3 wisselspelers

  JO15

  - Leider gezocht voor JO15-3

  - Trainer/leider gezocht voor JO15-4

  JO17

  - Trainer/leider gezocht voor JO17-4

  JO19

  - Trainer/leider gezocht voor JO19-2

  - Trainer gezocht voor JO19-3

  - Trainer gezocht voor JO19-4

  Vragen/opmerkingen

  We willen nogmaals benadrukken dat we de teamindeling zo hebben proberen samen te stellen, dat het naar ieders wens is. De ervaring leert dat dit niet altijd lukt. Mochten er ondanks bovenstaande toelichting vragen of opmerkingen zijn over de teamindeling en het selectieproces, dan kunnen jullie contact opnemen met Ab Wessels (e-mail: a.wessels@hotmail.com).

  Met vriendelijke groet, Technisch Team JVC Dedemsvaart

   

   

  JO8-1     1e klasse   JO9-1     1e klasse   JO10-1     Hoofdklasse
                 
  Prinsen Noud   van de Heide Merlijn   Ekkelkamp Jesper
  Horsman Nathan   Kuik Emiel   Yaou Seyni Fadhyl
  Zuidema Emlyn   Wilson Olivier   van de Most Thom
  Boonk Pepijn   van Dalfsen Ferron   Redder Jesse
  Kleinlugtenbeld Jordy   Ekkelkamp Mart   Koolhof Sander
  Koolhof Niels   Kosse Stan   Vogels (k) Jordi
  Kuijer Otis   IJzerman Levi   Ottenhof Tom
  Jaspers Hugo   Bach Gabriel      
                 
                 
  JO8-2     2e klasse   JO9-2     3e klasse   JO10-2     2e klasse
                 
  Hagen Thom   Zwiers Stijn   Pothof Colin
  Jansen Lucas   Bolt Micha   Kleis Dylan
  Hagels Daan   Iliohan Max   de Bruin Quinn
  Mastenbroek Noud   van Amerom Gijs   Zuidema David
  Wierbos Mats   Bakker Mart   van der Veen Rick
  Duiven  Roan   Timmer Roan   van Dorresteijn Jochem
  Kragt Olaf   Oudekerk Jasper   Jaspers Sem
  Hoogeveen Chris   Michon Floris   Zwakenberg Perry
        Dijkema Sem      
                 
  JO8-3     4e klasse   JO9-3     4e klasse   JO10-3     3e klasse
                 
  Eissens Casper   Boessenkool Colin   Koopman Elano
  Roest Vester   Drogt Floris   Murawska Jacob
  Kosse Gijs    van 't Zand Huub   Euverman Tygo
  Diertens Merijn   Haitjema Veron   Drogt Pepijn
  Berisa Noah   Kunnen Duke   Wunderik Storm
  Houtman Delano   Nijsingh Wesel   Hofwegen Roan
  Westenberg Merle   Kouwen Stef   Reurink Chris
  Ali Muniira   de Weerd Mika   Mast Jordy
        van Zijl Wynston      
                 
                 
        JO9-4     5e klasse   JO10-4     4e klasse
                 
        Latumalea Phylein   Kosse Tom
        Roozeboom Sven   Evers Mick
        Kruidhof Esther   Kragt Lars
        Praas Wessel   Knol Tigo
        Ciociola William   Eilert Amber
        Kappert Jerre   Pasop Dean
        Schreurs Luuk   Stegeman Marit
        Houvast Nova   van Ommen Niels
        Geldman Desmond   Altena Giovanni
                 
                 
        JO9-5     5e klasse   JO10-5     5e klasse
                 
        Soer Evine   Visscher Jesse
        Altaleb Anas   Renker Jessy
        Schreurs Dyon   Kosse Thijs
        Knol Mathijs   Wessels Rosalie
        Hulleman Ryan   Hogenkamp Silas
        Kiflay Dilet   Schreur Tess
        Brink Ruben   de Gooijer Collin
        Tio Lynn   Moes Dinand
        Ali Marwan      
        Voerman Mpho      
                 

   

  JO11-1     1e klasse   JO12-1     2e klasse   JO13-1     Hoofdklasse
                 
  Engels Olivier   Prins (k) Milan   Haandrikman Daniel
  Voerman Nathan   Timmer Marc   Dijk van Wessel
  Jansen Menzo   Rouw Jayden   Otter Robin
  Dijk Tim   Schuurhuis Jesse   Kikkert Koen
  Hiddink Hugo   Telman Henrico   Lenters Thijmen
  Tesfahans Naod   Zandbergen Stijn    Kunnen Storm
  Smit Jim   Vegt van der Rowan   Ekkelkamp Thijmen
  de Boer Nils   Engbers (k) Robbin   Spaansen Luc
  de Jong ( K ) Sen   Wibier Ferdi   Kampinga, Nathan
  Nijman Bastiaan   van Vliet Mart   Oosting Liz
        Teunter Sem   Kuilder Thijs
              Knol Justin (k)
  JO11-2     2e klasse   JO12-2     3e klasse   Amerom van Frits
                 
  de Haan Ramon   de Weerd Finn      
  Koerhuis Sterre   Paarhuis Loek   JO13-2     1e klasse
  Schreur Daan   Gijssel van Joost      
  al Nabelsi Yaman   Keizer Jens   Louwdijk Sven
  Kogelman Max   Dijkstra Stan   Louwdijk Twan
  van der Most Joost   Gruppen Jayden   Roozendal Sylvan
  van der Burg Sophie   Pouls Lisanne   Smit Abel
  Soer  Bram   Ester Roy   Koopman Luca
  Hagen ( K ) Twan   Wesselink Stijn (k)   Nuvelsteijn Victor
  Guljan Aram         Hulleman Levi
              Dragt Kyan
        JO12-3     4e klasse   Hagedoorn Daan
  JO11-3     3e klasse         Oosterhuis Jordy
        Wind Joël   Reedijk Roan
  Meijer Sten   Nijlant Enrico   Kosse Bas
  Harun Shafiq   Wessels Elianne   Roozendal Niels
  Kops Glenn   Jonker Leroy      
  Chung Daniel   Kruidhof Eva      
  Brinks Hugo (K)   Alibrahim Mohammed   JO13-3     3e klasse
  Takens Merijn   Mijnheer Jorn      
  Smit Jaylano   Brand Lisa   Bruin de Damian
  de Bree Joris         Klein Koerkamp Stef
  van Os Mischa         Vogels Twan
  Alkhawalda Ahmad         Vries de Imme 
  Courtz Jens         Bos Sven
              Noordman Luuk
              Bast Twan (k)
  JO11-4     4e klasse         Groen Ryan
              Schuurhuis Daan
  Mink Damian         Hakkers Casper
  Vedders Thijmen         Timmerman Fion
  Rodriguez Gabriel         Gijssel van Jordy 
  Al Gayad Ahmad         Vos Noud
  Ali Fadumo         Kleis Storm
  Nijhuis Sil            
  Kadir Jermaine            
  Geesing Finn         JO13-4     5e klasse
  Soer Ilana            
  Mastenbroek Britt         Jansen Wesley
  van Hoek Sophie         Snijder Luca
              Bakri Ali
              Jabben Maureen
              Smit Daevy
              Schuurman Stef
              de Gooijer Kyra
              Metselaar Fabian 
              Meinen Lieke
              Vogelzang Richelle
              Visser Femme
              Korteweg Jevon
              Schoemaker Jaylin
              Knuver Joris-Jan
              Ekkelkamp Sem
              de Jong Anne

   

  JO15-1     Hoofdklasse / 1e klasse   JO17-1     Hoofdklasse / 1e klasse   JO19-1     Hoofdklasse / 1e klasse
                 
  Boekholt Jonathan   Sieljes Maarten   Bosch Floris
  de Haan Ivar   van Duren Lex   Valk Daan
  Post Jaron   Schuurman Rick   Kroezen Silvan
  Soer Yarel   Sollie Sven   Drent Aron
  Wind Vincent   van Haveren Sven   Tempelman Dimitri
  de Boer Jesper   Rossing Jurgen   Oosterveen Nick
  Morsink Martijn   Rouw (K) Dylan   Veenstra Tycho
  van der Vecht Lorenzo   de Boer Wesley   van Dijk (K) Huub
  Arkes Andy   Pothof Pascal   Pouls Remco
  de Vries Teije   Kampinga David   Ouwerkerk Tygo
  Rooth Stijn   van der Vegt Youri   Sieljes Pim
  Velthuijsen Cees   Kobes Bram   Prins Quinten
  Gort (K) Levi   Mohammadi Daniël   Sieljes Antonie
  Wilson Ishan   Lubbers Werry   Sieljes Bram
                 
  JO15-2     2e klasse   JO17-2     2e klasse   JO19-2     2e klasse
                 
  Jabben Abe   Cazemir Dim   Bosch Vincent
  Willighagen Senna   Zandink Rutger   Snoeijer (K) Vince
  Hagedoorn Thijs   Kosse Olaf   van Aggelen Geert
  Schipper Thomas   Schuurman Roy   Renker Jurgen
  Lamberink Teun   Schreur Jarno   Dunnewind Bram
  ter Brake (K) Jayden   Kramer Nilan   Pouls Stefan
  Otter Daan   Varwijk (K) Ian   de Boer Sander
  Klein Koerkamp Lars   Padding Emiel   Brouwer Corné
  Haverkort Stan   Mensink Salvador   Koopman Dion
  Zoer Chiel   Brandenburg Lucas   Jonker Thijs
  Mijnheer Dijon   Eisberg Ronald   Mohammadi Mohammed
  Jagers Frits   Bruins Dustin   van Doorn Dave
  Haverkort Luuk   Breukelman Roy   Strijker Mike
  Lubbers Jasper   Hogenkamp Sem   Mensink John
  Testahans Musael         Laats Lorenzo
                 
  JO15-3     3e klasse   JO17-3     3e klasse   JO19-3     3e klasse
                 
  Renker Sven   Compagner  Ruben   Nijman Michael
  Schuurman Deean   Meinen Wout   Meijer (K) Robin
  Hakkers (K) Jari   Seine Chris   van Raalte Bart
  Mulder Bas   Holtvoort Emiel   Nijland Lars
  Timmer Oscar   Lamberink Bram   van Dijk Tom
  Knevelbaard Sil   Drent Joy   Haverkort Jorian
  Akse Matthijs   Biesmans Wesley   Geertman Jordy
  Gerrits Silvan   de Hilster Melvin   Peng Zhou
  Wulff Tom   Teodoro Darlan   Hilberink Iwan
  Leemhuis Brent   Plas Joël   Veltmaat Kyle
  Houvast Levi   Prijs (K) Jari   Jansen Sander
  Vos Jesse   Reedijk Nick   Vogt Harmen
  van Dalfsen Ruben   Wessels Lennart   Kerkdijk Rick
  Meijer Kevin   Pouw Matthijs   Hofman Ravi
  Kops Jesse         Takens Jaron
              Mensen Joran
              Vedders Marco
                 
  JO15-4     4e klasse   JO17-4     5e klasse   JO19-4     4e klasse
                 
  Jonkhans Tom   van Boeijen Adriël   Wind Sander
  Chojnacki Olivier   Wennemars Roan   Lamberink Niek
  Jonker Youri   Timmerman Kay   Kolkman Jochem
  Varweg Marcel   van der Enk Rob   Varwijk Chris
  van der Meijden Sem   Vonder (K) Joran   Rozema Stijn
  Kosse Roy   Euverman Thom   van Dijk Yaïr
  Mahamoud Mohamed   Dijsselhof Eduan   Oegema Elano
  Ekkelkamp Ron   Poel Vince   Reurink Ralf
  Smit Hessel   Stoelwinder Mart   de Lange Jelmer
  van Slooten Levy   Michel Sven   Karsies Stan
  Raijmann (K) Duncan   Visser Jetsse   Prins Julian
  Klok Stijn   Nuvelstijn Maurits   Meijer (K) Daan
  Akse Maurice   Testahans Milion   Sessink Justin
  Roozendal Stan   Salman Mohamad   de Lange Jeroen
  Wessels Emiel         Knol Jeroen
              van Slooten Ryan
              Barhoumi Omar
                 
  JO15-5     4e klasse            
                 
  Hiddink Demian            
  Ouwerkerk Finn            
  Hoogeveen Job            
  Takens Luca            
  Westerhof Mel            
  Geerts Tygo            
  Vogelzang Mylan            
  Jansen Guido            
  Drogt Jord            
  Buikema Luca            
  Schonewille Tycho            
  van Hoeijen (K) Simon            
  Hakkers Jesse            
  Kolk van der  Marijn            
  Zoer Niek            
  Luten Marc            

   

  Vr 1  4e klasse   MO17     2e klasse   MO15-1 / -2    2e klasse
                 
  Pielman Irene   Boer Kaylee   Snijder Ismay
  Pothof Selena   Kruithof Femke   van der Schaaf Fay
  Prins Anchelle   Chojnacka Nicole   Wibiër (K) Odette
  Sessink Denise   Meesters Lieke   Jonker Tess
  Huizing Merith   Waterink Tess   van der Meer Sharron
  Kuiterman Madieke   Witte (K) Zoë-Naomi   Zwakenberg Kyra
  Compagner Amy   Altena Indy   Kramer Romee
  Kobes Anne   Zuidwolde Judith   Ypma Senna
  Lubbers Daniëlle   van Eck  Kim   Lamberink Joanne
  Pappot Hilde   van 't Zand Isa   Baas Shirley
  Pluim Esmee   Vonder Manouk   Hazenberg Ilse
  de Vries Jannoux   Hofsteenge Steffanie   Stoffers Britt
  van Dijk Julia   van Aggelen Anne   al-Nabelsi Sydra
  Wibiër Marith   Veenstra Junilla   al-Nabelsi Ala
  te Velde (K) Fleur   Spaansen Lynn   Heimeriks Sylvie
  Noordman Iris   Dopmeijer Danique   Strijker Maud
  Prins Marije   Michel Lisa      
  Nicinska Martyna            
  Wilson Jasmijn            
  Prins Ilse            
                 
  Vr 2    5e klasse            
                 
  Beumers Ester            
  Wildeboer Rosita            
  Boer Chantal            
  Feddema Tanja            
  Brouwer Anne            
  Welleweerd Linda            
  Berends (K) Romey            
  Boer Carly            
  de Vries Sanne            
  Tiemes Daphne            
  Mrozek Nicole            
  van der Kolk Mirte            
  Wellen Meike