• Klik hier voor de Instagram pagina van JVC Meiden en Vrouwen

 • PUBQUIZ (Online)

   

  PUBQUIZ (Online)

  Groots vermaak op de zaterdagavond.

  Dat is wat JVC, SCD’83 en SVD voorstaan op zaterdag 6 juni. Zij organiseren, in gezamenlijkheid, een Pubquiz voor alle inwoners van Dedemsvaart. Niet alleen maar specifieke voetbalvragen, hoewel die natuurlijk niet zullen ontbreken. Naast sportvragen zullen er ook muziekvragen en vragen over ons dorp Dedemsvaart voorbij komen.


  Het idee ontstond toen er al enige tijd sprake was van een voetbal loze periode. Kunnen we als voetballend Dedemsvaart niet iets doen voor onze leden? Het idee van een Pubquiz kwam naar voren en dus werd “Quizmaster” Thijs Iliohan benaderd met de vraag of dit ook, op grote schaal, digitaal zou kunnen. Thijs zag mogelijkheden en benaderde Dennis Prinsen en Jelmer Koes voor hulp en ondersteuning om dit evenement mogelijk te maken.

  Iedereen enthousiast. Maar waarom alleen voor de leden? Waarom niet voor alle inwoners van Dedemsvaart. Waarom niet grootser aanpakken? Zo werd uiteindelijk besloten. Om deelname nog aantrekkelijker te maken, wordt er door de verenigingen in gezamenlijkheid een prijzenpot beschikbaar gesteld van € 1.000.

  Een behoorlijke prijzenpot maar als verenigingen ontvangen we al jaren bedragen van onze sponsoren. Nu kunnen we wellicht iets terug doen.

  De prijzen zullen niet in geld worden uitgekeerd maar in waardebonnen. Waardebonnen die worden afgenomen bij Dedemsvaartse bedrijven.

  Van twintig bedrijven zal een waardebon van € 50 worden afgenomen. De deelnemer die de Pubquiz winnend weet af te sluiten zal 5 waardebonnen van € 50 ontvangen. Totaal dus een prijs van €250. Reden te meer om mee te doen.

  Gaat het dan alleen om de prijzen? Wij hopen van niet. Meedoen is toch altijd belangrijker dan winnen? Dat kan dan wellicht de Olympische gedachte zijn maar bij velen zal winst toch hoog in het vaandel staan.

  Wij hopen echter vooral op een geslaagde avond. Gezelligheid voorop. Om die reden hebben wij diverse cateraars in het dorp gevraagd om een aanbod voor een borrelplank te doen. U kunt als deelnemer deze borrelplank aanschaffen voor die avond. Wij als voetballend Dedemsvaart zullen de bezorging voor onze rekening nemen. De opbrengst is in zijn geheel voor de desbetreffende cateraar. Houd onze berichtgeving in de gaten want binnenkort volgt er nieuws met betrekking tot het aanbod.

  Zie je het al voor je? Op 6 juni om 20.00 uur zit je (samen met familie) achter je PC en heb je een lekker borrelplankje binnen handbereik. Pakweg een uur later heb je duidelijk of je tot de prijswinnaars behoort of niet.

  We kunnen sowieso 250 deelnemers mee laten doen. Bij een overweldigend aantal deelnemers is dit mogelijk ook nog op te schalen.

  Wil je meedoen?
  Meld je dan aan via: Pubquizdedemsvaart@hotmail.com
  (AANMELDEN KAN NU AL)
  door je (team)naam door te geven en je mobiele nummer te verstrekken. 

   

  Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, kan je ons evenement volgen op: https://www.facebook.com/events/2690109337778829/