• Klik hier voor de Instagram pagina van JVC Meiden en Vrouwen

 • JVC VR1-SVO BDE VR1 03-10-2020

  Met drie blessures op de bank, geprobeerd hebbende om de wedstrijd te verplaatsen maar dat blijkt als je derde klasse speelt niet zo makkelijk te zijn, waren wij heel blij dat na de wedstrijd van VR2 Marleen, Mirthe en Meike bereid waren om bij ons aan te sluiten. Heel blij met Martyna die spontaan heeft aangeboden om in de goal te staan omdat Fleur in de lappenmand zit.
  Ilse heeft de verzorgingstas weer ter hand genomen en Anchelle de waterzak. Zo zijn de taken goed verdeeld. Vooraf een goede peptalk van Henk en dan wordt er om half 2 afgetrapt door JVC.
  Met een lege tribune achter ons waar normaal onze vaste aanhang zit om ons aan te moedigen voelt het toch raar.
  Wij komen niet echt in ons spel en de druk van de tegenpartij is groot.
  In de 20ste minuut is er voor ons de eerste kans waarin Marije goed doorloopt op de keeper. Helaas gaat de bal naast.
  In de 25ste minuut geeft Madieke de bal af op Marije, Marije tikkie naar links op Janoux en zij maakt hem keurig af met haar linkervoet. 1-0.
  Vervolgens krijgen wij 2 minuten later weer een kans van uit een corner. Mooie corner van Esmee helaas wordt deze over gekopt.
  Martyna staat top te keepen, maar helaas krijgen wij in de dertigste minuut een tegengoal. Bal werd van richting veranderd en was niet meer te houden 1-1.
  In de rust vinden er wat wissels plaats.
  Anne en Hilde gaan naar de kant en Irene en Julia komen erin. Er wordt wat van posities geschoven en we kunnen weer starten.
  Vlak na de rust mooie actie van Irene. Goed gelopen. Mooie voorzet. Helaas niet afgemaakt. Gelijk erop is er een mis communicatie bij ons achterin en dat wordt afgestraft door SVO BDE 1-2.
  4 minuten later:Janoux geeft voor op Marije. Marije borst knie schot. 2-2. Wow wat deed ze dat mooi. Er wordt gewisseld Meike erin voor Marije.
  Dan weet SVO BDE nogmaals een kans goed te benutten 2-3.
  Daniëlle krijgt een bal hard op de borst en is even alle lucht kwijt, maar na een goede verzorging kan zij gelukkig weer verder.
  Meike mooie actie geeft de bal mooi voor op Janoux. Over.
  Uiteindelijk weten wij de gelijkmaker niet te maken en laten wij helaas 3 punten liggen.
  Dan is er nog een bal hoog over geschoten en moet deze nog opgezocht worden. Anchelle en Géa offeren zich Hier voor op maar dat blijkt nog niet zo makkelijk te zijn. De bal is in de sloot gekomen en ligt natuurlijk net aan de overkant. Gelukkig komt er een meneer aan en is bereid deze er voor ons uit te halen en zo zitten alle ballen weer in de zak.