• Klik hier voor de Instagram pagina van JVC Meiden en Vrouwen

 • Aspirantjes

  Elke vrijdagavond is er voor de leeftijd van 4 tot 6 jaar mini voetbal. Lijkt je dit ook leuk? Kom dan gerust een keer kijken. We trainen op vrijdagavond van 18:00 - 19:00 op het kunstgrasveld.

 • Champions League

  De Champions league is het jaar voordat de kinderen naar de JO8 gaan. De leeftijd is 6 tot en met 7 jaar. 

   

  Zaterdag 14 september willen we starten met de CL. Van 8:30u tot circa 9:30u zullen er onderlinge wedstrijden van 15 minuten op het kunstgrasveld gespeeld worden, hiervan wordt een competitiestand en een top-scorelijst bij gehouden. De exacte invulling van de zaterdagmorgen is afhankelijk van het aantal spelers.

  De teams krijgen allemaal een shirt van een bekende Europese voetbalclub, bijvoorbeeld Barcelona of Ajax. Overige kleding zoals voetbalschoenen, scheenbeschermers en een korte broek dient men zelf voor te zorgen.

  Om de 14e september te kunnen starten zijn we nog wel enkele ouders nodig die voor de begeleiding willen zorgen. De taken zijn het uitzetten van de velden, klaarzetten van de doeltjes en het begeleiden van de wedstrijdjes.

  Wat houdt het begeleiden in:

  -          Het aangeven van het begin en eindsignaal.

  -          Bijhouden van de stand, men krijgt een wedstrijdformulier mee waar alles op ingevuld kan worden.

  -          Bijhouden wie er gescoord heeft, dit wordt op hetzelfde formulier opgeschreven.

  -          Zorgen dat de bal weer op de stip komt na een doelpunt

  -          Wie er mag in dribbelen na een uitbal

  Tevens zoeken we een paar ouders die in de rust de ranja willen verzorgen.

  Heb je interesse om de kinderen een uurtje plezier te geven op een zaterdagmorgen, dan kun je je opgeven bij Gert Wierbos of Tom Engbers.  jvcdedemsvaarthjo@gmail.com

  LET OP: De start van de CL op 14 september is afhankelijk van de aanmelding van de ouders die de begeleiding willen verzorgen. Wanneer er geen aanmeldingen zijn, zal er niet gestart kunnen worden met de Champions League!!